Hemelvaartweekend 2019

Hemelvaartweekend 2016 - Bestemming onbekend

Was het hier nou naar links? Het was toch de andere kant op? Weet jij waar het nou was? Ik weet het ook niet waar we nu heen moeten? Bestemming onbekend, dat was dit Hemelvaartweekend het thema. Wat ga jij in de toekomst doen en hoe geef je in dit alles God een plekje.

Lees meer

Hemelvaartweekend 2015 - Me, myself and I

Me, Myself and I, I, Myself and Me, of in welke volgorde het thema wel niet voorbij kwam dit hele weekend. En juist zo’n thema op een weekend waar het totaal niet om Me, Myself and I draait.

Lees meer

Hemelvaartweekend 2014 - 'Dankjewel'

Daar ging ik dan. Woensdagavond 28 juni. Een beetje op tijd, want de dominees moeten toch op tijd zijn. En het kennismakingsspel begint op tijd. En daar begon mijn eerste les: tijd is relatief. Niet dat ik de eerste was, maar meer dan een handvol jongeren was er nog niet.

Lees meer

Hemelvaartweekend 2012 - Welkom!

Het jaarlijkse Hemelvaartweekend. Een zeilweekend voor jongeren, veelal schippersjongeren maar ook anderen zijn welkom, die een lang weekend met elkaar optrekken en waar ontmoeting, bezinning en sport en spel centraal staan!

Lees meer

Hemelvaartweekend 2011 - Back to basics

Het is helaas alweer voorbij, maar het hemelvaartweekend 2011 was een groot succes! Vanaf woensdagmiddag 1 juni liep ons kamphuis langzaam aan vol met enthousiaste jongelingen. Stuk voor stuk helemaal klaar voor een inspirerend weekend.

Lees meer