Hemelvaartweekend 2024

Hemelvaartweekend 2011 - Back to basics

Het is helaas alweer voorbij, maar het hemelvaartweekend 2011 was een groot succes! Vanaf woensdagmiddag 1 juni liep ons kamphuis langzaam aan vol met enthousiaste jongelingen. Stuk voor stuk helemaal klaar voor een inspirerend weekend. Het samenzijn met het vooruitzicht op veel zon, zeilen, interessante gesprekken en leuke spelletjes zorgde dat de stemming er meteen goed in zat. Na het kennismakingsspel kwamen de gesprekken dan ook snel op gang.

Donderdag

Vrijdag

De vrijdag overdag zeilden we lekker over de Friese wateren. ’s Avonds gingen we weer verder met onze verdieping door aan de hand van de piramide van Maslow te bedenken wat het thema van dit weekend, ‘Back to Basics, nou werkelijk voor onze eigen levens kan betekenen. Dit leverde zeer interessante gesprekken en een boel inspiratie op.

Zaterdag

De volgende dag was het de dag van de zeilwedstrijd. Zon, wind en water zorgde ervoor dat iedereen in zijn element was. Ook nadat iedereen gefinished was bleven we nog op (of in) het water genieten van deze perfecte dag, die ’s avonds werd afgesloten met een spetterende bonte avond.

Zondag

Na een korte nacht voor velen, brak de laatste dag alweer aan. Met een heerlijk ontbijt en een mooie dienst, waarin we stil stonden bij het scheppingsverhaal en wat dat zegt over de basis van ons leven, kwam er alweer een einde aan een gezellig weekend waarvan we allemaal volop genoten hebben. Wat nog eens extra duidelijk naar voren kwam in de geschreven reacties die iedereen na afloop achterliet:

Reacties

Gezellig, vriendschappelijk en geweldig...... volgend jaar weerOntspannen aan de dagelijkse sleur en stilstaan bij weer het leven nou echt om draait. Liefde alom!Kneiter goedZon, zeilen, vrienden, gezelligheid, een open sfeer waar iedereen zich mag zijn. En dat alles met Gods liefde!

Door: Anneke ter Haar